H2H-Hastaneler Arası Entegrasyon

Fonet H2H (Hospital To Hospital), hastaneler arasında hizmet alım süreçlerinin online takip edilmesini ve öngörülen ölçüde hasta/mali bilgi paylaşımını sağlayan, yazılım uzmanlarımız tarafından tasarlanmış hastaneler arası güvenli veri paylaşım entegrasyon sistemidir.

Ar-Ge birimimizce geliştirilen H2H sistemi için hastanelerimizin görüşüne başvurulmuş, talepleri ve yaşadıkları sorunlar dikkate alınarak geliştirme süreçleri titizlikle yürütülmüştür.

H2H Neler Getiriyor?

FONET H2H ile artık hastaneler sadece kendi birimleri ile değil, sisteme bağlı diğer hastanelerin birimleri ile de öngörülen kurallar çerçevesinde online olarak güvenli bir şekilde çalışabilmektedir.
Diğer hastanelere sevk edilen hastaların, gidecekleri hastanede kayıt işlemi yapmalarına gerek kalmamış ve H2H ile diğer hastane bilgi sistemleri içinde yapılması gereken kayıt işlemleri
online olarak yapılmaktadır. Böylece, hastalar doğrudan ilgili birime başvurmakta, işlem süreleri kısalmakta ve hasta memnuniyeti artmaktadır.

H2H sayesinde sevk ile gelen hastaların hastane koridorlarında ve kayıt birimleri önünde oluşturacakları kuyrukların önüne geçilmiştir.

H2H, hastaların diğer hastanelere başvurup başvurmaması, tetkik yapılmış ise bu tetkiklerin sonuç ve raporları, diğer hastane ile oluşan mali durumun takibi gibi birçok bilinmezliği çözmektedir.